PC

Ubisoft odustao od propratne aplikacije za The Division

Da li se sećate companion aplikacije za The Division koja je tako pompezno prikazivana kada je igra po prvi put predstavljena pre dve godine na E3 2013? E pa ništa od nje, pošto je Ubisoft u potpunosti odustao od te ideje.

Prema rečima developera, aplikacija je “pravila disbalans” sa glavnnom gameplay mehanikom.

Kao i puno drugih igara koje su najavljene u tom periodu, The Division je takođe trebalo da proprati “second screen” iskustvo. Ova igra je išla i korak dalje, pa je osim standardnog korišćenja vašeg tableta ili mobilnog uređaja za potrebe mape u igri, prikazano još puno drugih funkcija kao što je kontrolisanje dronova u igri, bacanje pomoći drugim igračima i ostale stvari koje su od igrača na tabletu ili mobilnom trebalo da naprave važnog člana tima u igri.

Ovaj trend integracije mobilnih uređaja u konzolne igre više nije toliko aktuelan, pa je Ubisoft koji još uvek nije završio rad na The Division (igra izlazi u martu 2016) odlučio da u potpunosti izbaci ovu tehnologiju iz igre.

Kao podsećanje kako je ovo trebalo da funkcioniše, pogledajte video sa Gamescom 2013 sajma:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top