PC

Perception avantura probila Kickstarter cilj

Perception

Perception, horor avantura u kojoj slepa žena istražuje ukletu kuću, uspela je da probije Kickstarter cilj od čak 150.000 dolara. Trenutno je obezbeđeno 5 hiljada dolara preko te cifre uz još skoro dva dana do kraja kampanje. Perception, igra koju je napravio Bill Gardner, jedan od tvoraca BioShock i SWAT serijala, trebalo bi da se pojavi u prodaji tokom juna naredne godine i to za PC.

Trenutno nije poznato baš previše detalja o igri osim da se kao slepa žena oslanjate na svoje čulo sluha koje je dodatno pojačano, pa kreiranjem zvuka oko sebe možete da se orijentišete. Problem nastaje kada saznate da ukoliko stvarate zvuk i nečastive sile u kući će vas lakše pronaći. Čak i je putovanje kroz vremen jedna od stvari prisutnih u igri, a kako će sve to izgledati u finalnoj verziji, moraćemo da se strpimo i pogledamo kada prva alfa ugleda svetlost dana. Novitet koji su The Deep End Games, tvorci igre, najavili pre samo nekoliko dana, predstavlja i novi mod igre – tihi mod. U njemu glavna junakinja ne progovara, pa to daje mogućnost igračima da odaberu kakvo iskustvo žele – tipično horor iskustvo gde glavni junak ne priča, ili pomalo opuštenije u kojem Kesi, kako se zove junakinja, razgovara sama sa sobom.

Pogledajte i trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top