PlayStation 4

DualShock 4 iz 20. godina PlayStation edicije u prodaji od septembra

Dual Shock 4

PlayStation 4 Dual Shock 4 20th Anniversary kontroler, koji je do sada bio najavljen samo kao deo paketa sa konzolom i izrađen u ograničenoj seriji, postaće javno dostupan svima već od septembra.

Urađen u bojama PlayStation 1 konzole, stiže u Evropu, ali za sada nije najavljen za Severnu Ameriku. Ipak, za razliku od kontrolera koji je krasio ediciju od 12.300 konzola, ovaj će na touchpadu imati standardne tačkice, a ne dobro poznate oblike dugmića sa PlayStationa.

Pomenimo i to da je konzola sa brojem 00001 (prva od 12.300) prodata za 129.000 dolara na skoro održanoj aukciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top