PC

PC verzija Batman: Arkham Knight povučena iz prodaje!

Warner Bros. je na kraju ipak morao da posegne za drastičnim merama i suspenduje prodaju PC verzije Batman: Arkham Knight dok igru ne dovedu u red u tehničkom smislu.

Velika prašina se podigla oko PC porta najnovije igre u Batman: Arkham serijalu. Za razliku od PS4 i Xbox One verzija koje su naišle na vrlo pozitivan odziv i publike i kritike, igra je izazvala bes PC igrača usled do sada za jedan AAA naslov neviđeno loše optimizacije. Warner Bros se sa saopštenjem oglasio gotovo odmah, sa savetom PC igračima da smanje grafička podešavanja na minimalna, kako bi igra radila.

Stvari su ipak do te mere loše, da je Warner na kraju povukao igru iz prodaje uz obrazloženje da rade na svim tehničkim problemima. Iz ove kompanije se takođe pozivaju na novu politiku koju je Steam nedavno uveo, a to je da igrači ako nisu zadovoljni mogu da zatraže povraćaj novca, pod uslovom da igru nisu igrali duže od dva sata.

PC port za Batman: Arkham Knight potpisuje High Voltage Software studio, koji je već bio na lošem glasu zbog svih problema koje je imala Mortal Kombat X PC verzija koju su takođe oni radili.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top