PC

Zeus, novi lik u Rise of Incarnates i datum izlaska – 1.jul

Rise of Incarnates

Rise of Incarnates je interesantan sklop tabačine i pucačine, u trećem licu i povrh svega – free 2 play, odnosno besplatan za igranje. Igru potpisuje Bandai Namco a može se već sada igrati putem Steam Early Access pristupa. Mišljenja igrača su podeljena, a da li će se promeniti nakon što igra izađe 1. jula, ostaje da se vidi.

Kako bi proslavili lansiranje igre, dizajneri će u mapu ubaciti i novu Washington D.C. mapu kao i novog lika – Zevsa. U pitanju je zapravo tajni identitet predsednika Sjedinjenih Američkih Država, koji je jaki borac na blizinu, vitla mačevima ali ima i laserski napad. Svi postojeći igrači će dobiti i poseban skin za Zevsa kada igra počne a novi – boost u iskustvenim poenima.

Na trejleru ispod pogledajte Zevsa u akciji a igru možete nabaviti već danas putem steama, klikom ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top