PC

Izašao “Her Story”

Her Story

Hoćete li da odigrate nešto totalno istripovano? Predlažemo igru Her Story, novu avanturu koja se od danas može kupiti putem GOG.com ili Steama. U pitanju je detektivska priča, za PC i OS X koja poseduje čudni način pričanja priče. Sve što vi kao igrač pratite jeste video snimak policijskog ispitivanja optužene devojke.

Igru inače kreira Sam Barlow, isti onaj čovek koji je napravio Silent Hill: Shattered Memories i Aisle. Priča je nelinearna a glavna glumica je Viva Seifert, koja je ujedno i deo dvojca Joe Giden and the Shark, muzičkog benda. Gledajući u ekran računara koji je logovan u policijsku bazu video snimaka, morate da pogledate sedam intervjua načinjenih u 1994 godinu u kojoj žena sa britanskim akcentom daje izjave u vezi svog muža koji je nestao. I to je sve što na početku znate. Da li ćete otkriti šta se na kraju dogodilo, ostaje na vama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top