PC

Šta je sa Trackmania, Shootmania i Maniaplanet?

Shootmania

Nadeo je neobična kompanija. Dobre ideje, ne uvek najbolja realizacija i poneki neverovatno veliki hit najlakše bi ih opisali. Trackmania je jedan od tih hitova, ali ne baš svaka – Trackmania Nations okrenula je svet naglavačke i bila jedna od najigranijih igara, možemo reći i pionir u free2play okruženju, ali za razliku od modernog f2p modela, ona nije zahtevala nikakvo dodatno plaćanje. I druge Trackmanie bile su uspešne, ali ne toliko. Međutim, sa druge strane, naslove Nadea uvek je krasio loš meni, katastrofalno poređane opcije i neintuitivni interfejs koji izgleda kao nešto iz devedesetih. Šlag na tortu je što je čitav taj set “mini katastrofa” obuhvaćen i u njihovom softveru za pridruživanje svim igrama i pronalaženje servera.

Florent Castelnerac, direktor Nadea, obratio se igračima sa izjavom u kojoj pojašnjava šta Nadeo planira u budućnosti i gde se trenutno nalaze. Ono što je najvažnije za fanove Trackmanie jeste da je ona u potpunom fokusu razvojnih timova i to posebno njena mogućnost izlaska na konzolna tržišta. Tek nakon ovog naslova, a ne pre sledeće godine, timovi će se pozabaviti kako Maniaplanetom, tako i Shootmania naslovom. Iako je bio najavljen kao jedan od hitova još 2012 pa 2013 godine i iako poseduje zanimljivu osnovu, igra nije uspela da privuče veći broj igrača pre svega zbog bagova ali i neodlučnosti Nadea da je “izvuče” iz beta faze.

Kompletno pismo i komentare igrača pogledajte OVDE.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top