PC

E3 2015: Pogledajte MGSV: The Phantom Pain u akciji (40min walkthrough)

Konami nije štedeo na E3 MGSV: The Phantom Pain prezentaciji, pa je za E3 pripremio nekoliko trejlera ali i gameplay walkthrough video klip iz igre u trajanju od čak 40 minuta.

Nešto pre demonstracije samo igre, iz Konamija su odlučili da da malo pojasne situaciju sa micro transakcijama u igri, koje su tu ali iz Konamija žele da nam pokažu kako one nisu obavezni deo igre. Prema onome što su nam pokazali, micro transakcije su tu kako bi olakšale igračima koji nemaju toliko vremena da se posvete igri.

Metal Gear Solid V: The Phantom izlazi prvog septembra za PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 i PC.

Pogledajte walkthrough:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top