Mobile

NA LICU MESTA: E3 2015 Ubisoft konferencija – South Park, Assassin’s Creed, Tom Clancy pucačine

Kompanija Ubisoft je organizovala svoju pre-E3 konferenciju u prestižnom Orfeum teatru u Los Anđelesu. Prikazano je nekoliko novih naslova i dalji rad na već najavljenim a ono što je dobro jeste da ćemo uskoro moći da prikažemo i gameplay iz nekih od ovih igara direktno sa Ubisoftovog štanda na E3. Na samom početku nas je ispred pozorišta sačekao glavni lik novog Assassin’s Creed Syndicate naslova, a kada tome dodamo i baner od cirka 150 metara širine na samom LA Expo centru jasno je šta je bila najbitnija najava, ali krenimo redom.

2015-06-15-13.31.28

Na početku da kažemo da se nećemo mnogo zadržavati na casual naslovima koji su najavljeni. Recimo interesano je napomenuti da će Just Dance 2016 raditi i na konzolama koje nemaju kameru tako što će koristiti kameru vašeg smartfona, baš nam je laknulo! Ono što je možda ipak malo ozbiljnija tema jeste da je najavljena nova igra iz South Park serijala pod nazivom The Fractured But Whole sa sve pojavljivanjem kreatora South Parka na sceni i objašnjavanjem da su ipak odlučili da će raditi još jednu igru iako su inicijalno najavili da neće. Osim toga od tih manje udarnih stvari treba obratiti pažnju i na expansion pack za igru The Crew pod nazivom Wild Run.

SAM_1665

Prva velika najava je nova igra pod nazivom For Honor. Nalazite se u ulozi srednjevekovnog viteza, vikinga ili japanskog samuraja i pokušavate da zajedno sa saigračima mačem što je moguće više izubijate i iskasapite svoje protivnike. Pogled je iz trećeg lica a akcenat je na multiplayer igranju s tim da se u borbama pored junaka koje kontrolišete vi ili ostali ljudski igrači nalazi i gomila NPC vitezova koji takođe učestvuju u opštem pokolju. Pohvalno je što je Ubisoft pored zaista odličnog trejelra pokazao i pravi gameplay gde su dva tima od po četiri igrača ukrstila mačeve (iako su rekli da oni zapravo upravo tada igraju moram priznati da je meni delovalo malo previše izrežirano). Još bitnije jeste da će ovaj mod moći da se proba od sutra na E3 štandu tako da ćemo preneti i sam gameplay ukoliko bude dozvoljeno snimanje. Sve u svemu vrlo interesantna najava.

SAM_1766

Sledeća velika stvar je bio Tom Clancy’s The Division u kome je sada osim PvP borbe prikazana i PvE komponenta koja se zove Dark Zone. Igrači su bačeni u specijalno odvojenu zonu Menhetna gde nailaze na različite grupe ratnika, neke od njih treba odmah neutralisati dok vam neki mogu pomoći u nekom trenutku ali vas kasnije i izdati tako da je taj faktor neočekivanog ponašanja NPC karaktera bitna stavka. Najavljeno je takođe i da će beta za ovu igru početi početkom sledeće godine dok je zvaničan datum izlaska 8. mart 2016. godine za sve platforme. I ova igra bi trebalo da se nađe na Ubisoftovom štandu tokom E3 sajma tako da ćemo imati prilike da je probamo i uživo.

Tu se još prostora našlo i za najavu Anno 2025, još jednog u nizu naslova u serijalu koji ima vrlo odanu publiku. U ovom nastavku gradite svoj grad, ali ako to uradite jako dobro i sakupite dovoljno resursa dobijate mogućnost da lansirate brodove u svemir gde dalje možete razvijati kolonije na površini meseca ili drugih planeta. Najavljena je i Trackmania Turbo u verziji za Xbox One i Playstation 4 a novina koja dolazi i na PC jeste da ćete pored projektovanja novih staza moći da zadate računaru da vam sam napravi potpuno random stazu.

SAM_1761

Meni lično najzanimljiviji detalj na konferenciji je bilo prikazivanje novih elemenata Rainbow Six Siege naslova. Pored sjajnog trejlera napravljena je i uživo demonstracija Terrorhunt gde se možete sami ili u co-op modu boriti protiv terorista koje kontroliše najnapredniji AI do sada u jednoj Rainbow Six igri. Demonstracija je opet malo delovala previše izrežirano ali je bitna najava da će se igra u beta fazi pojaviti u Septembru 2015. godine, kao i da ćemo biti u prilici da je probamo na E3 sajmu.

SAM_1791Assassin’s Creed Syndicate je naravno bio najveća najava a pogledali smo stvarno fenomenalno urađeni cinematic trejler za igru. Igra je sada smeštena u London XIX veka, tokom industrijske revolucije, pa se može reći da je to najmoderniji naslov iz serijala do sada. Cilj je zaštititi građane Londona od korumpiranih bandi i biznismena koji koriste industrijalizaciju da se obogate. Nažalost još uvek nismo videli nikakav gameplay iz igre niti je poznat datum izlaska.

Na samom kraju je prikazan trejler sa gameplay elementima iz nove igre Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. U pitanju je pucačina u otvorenom svetu gde je cilj zaustaviti južnoameričke narko kartele što je moguće uraditi na nekoliko načina – direktnim napadom, stealth napadom ili sejanjem semena sumnje među samim kartelima. Nikakvi drugi detalji za sada nisu poznati ali ih očekujemo uskoro.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top