PC

Rise of the Tomb Raider izgleda odlično u novoj gameplay demonstraciji (video)

Rise of the Tomb Raider je definitivno jedan od naslova koji privlači najviše pažnje u poslednje vreme.

Tako je bilo i na E3 sajmu, gde smo imali priliku da vidimo relativno kratku gameplay prezentaciju na Microsoftovoj konferenciji. Međutim, Square Enix je konačno objavio i pravi prikaz gameplay-a iz igre u podužem video klipu od 14 minuta.

Rise of the Tomb Raider je “vremenska ekskluziva” za Xbox konzole, što znači da će se prvo pojaviti za Xbox One i Xbox 360, preciznije 10. novembra ove godine za Xbox One. U 2016-oj igru očekujemo da vidimo i na drugim platformama, pre svega PC i PS4.

Pogledajte Laru u akciji, negde u Sibirskoj divljini:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top