PlayStation 4

Stižu novi Logitech PS4 i Xbox One volani

Logitech G29

Logitech je najavio dva nova volana za PlayStation 4 i Xbox One (za svaku platformu po jedan). Međutim, objavljivanje ove vesti prati interesantna “konfuzija” u redovima ovog proizvođača. Naime, Logitech je prvo objavio kako će G29, naslednik popularnog G27 modela, raditi na PlayStation 4, PlayStation 3 i PC platformi. Potom su izdali demanti i objavili kako PC ipak nije podržan. Potom su objavili demanti demantija u kojem tvrde da će G29 ipak raditi sa PCjem. Tako da, za sada možemo da objavimo da će novi G29 raditi na PS3, PS4 i PC platformi. Pojaviće se u julu ove godine, ima dupli forcefeedback (odnosno forcefeedback sa dva motora) kožni volan, tri papučice od nerđajućeg čelika, menjač i LED indikatore promene brzine.

Zajedno sa ovim modelom najavljen je i G290, identičan uređaj ali za Xbox One konzolu koji stiže u Oktobru. Oba modela će koštati 300 funti (verovatno oko 350 evra, a kod nas ko zna). Kao i uvek, ostaje pitanje zbog čega su potrebna dva različita modela za dve različite konzole i zbog čega stariji volani ne rade na novijim sistemima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top