PC

WB Games radi na novoj igri

WB Games

WB Games Montreal okačio je oglas za posaozapravo nekoliko njih, u kojima poziva sve zainteresovane da se prijave za rad na potpuno novoj intelektualnoj svojini unutar WB Gamesa.

Ovaj novi IP “baca senku” na pretpostavke da će studio nastaviti da razvija nove igre u “Arkham” univerzumu u skladu sa planom razvoja koji podrazumeva i Rocksteady games. Navodi se da će naslov biti multiplatformski kao i da će koristiti Unreal engine. To je sve što je poznato za sada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top