Nintendo 3DS

Nintendo zbunjuje izjavama o predstojećoj NX konzoli

Satoru Iwata

Nintendo je objavio da će svoju novu gaming platformu, Nintendo NX, prikazati tek 2016 godine kao i da neće pričati o njoj tokom ove. Međutim, u jubilarnom 75. susretu vlasnika deonica Nintenda, predsednik kompanije, Satoru Iwata, ipak je rekao ponešto o novoj konzoli.

“Danas neću reći ništa novo o NX, ali uzimajući u obzir kako je prošlo lansiranje Nintendo 3DS i Wii U i njihov slab progres kao i nemogućnost da prikupimo dovoljno podrške od izdavača softvera, planiramo da NX ponudimo kroz “Nintendoliko” rešenje. Hvala vam što razumete da ispitujemo raznorazne opcije i mogućnosti kako bismo izbegli sve što se dogodilo sa sistemima prošle generacije”.

Ukoliko ste ostali zbunjeni rečenim, to nije zbog prevoda (možda ne u potpunosti), slično su reagovali i svi prisutni kao i svetska javnost. Šta je konkretno “Nintendoliko rešenje” ostaje da se vidi. Šire govoreći, Iwata je rekao da će pokušati da izbegnu sve greške koje su napravili sa Wii U platformom. Kako će to izgledati u praksi, ostaje da se vidi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top