PC

Zaigrajte igru čiji je kompletan kod stao u jedan tvit!

Tiny Twitch

Sve je započelo kao izazov developera iz Australije pod imenom Ben Porter. On je tražio od ljudi da naprave igru čiji sors kod staje u samo jedan tvit. Alex Yoder, muzičar i programer, uspeo je da napravi igru Tiny Twitch, koja staje u samo 140 karaktera. Evo kompletnog koda:

<body onload=d=Date.now,t=d(s=0)><p style=”float:left” onclick=”(e=d(++s)-t)<15e3?style.margin=e%300+’ 0 0 ‘+e*7%300:alert(s)”>X</p></body>

Kako igra izgleda? Možete je isprobati OVDE, a igra predstavlja slovo X na beloj pozadini koje se stalno pomera, odnosno po vašem kliku bira novu lokaciju na ekranu. Cilj je ostvariti što veći broj klikova odnosno poena po slovu X dok vreme ne istekne. Skor ispod 10 je dosta loš, ako ste oko 15 to nije loše, ali između 17 i 20 možete reći da ste uspešno savladali Tiny Twitch.

Uživajte!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top