PC

Najprodavanije igre u Velikoj Britaniji

Batman Arkham Knight

Top 30 najprodavanijih igara u Velikoj Britaniji protekle nedelje čini jedna veoma interesantna lista. Kako se nije pojavilo puno novih naslova, Batman Arkham Knight i dalje ubedljivo drži prvu poziciju. Lego Jurassic World je na mestu broj dva na svim platformama, a The Elder Scrolls Online drži poziciju broj 3. The Witcher 3: Wild Hunt je na mestu broj četiri dok se GTA 5 malo podigao i sada zauzima peto mesto.

Yoshi’s Woolley World je na mestu broj šest a Minecraft: Xbox je na sednom mestu, nešto ispred FIFE 15. Konačno, Call of Duty: Advanced Warfare je na devetom mestu a Minecraft za PlayStation drži začelje Top 10 liste, odakle je izbacio Destiny. Zanimljivo je i da je među naprodavanijim PC igrama The Sims 4 ali da je Final Fantasy XIV: Heavensward spao sa prve pozicije na devetu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top