Vesti

PewDiePie prošle godine zaradio preko 7 miliona dolara od YT kanala

Zvezda YouTube-a PewDiePie nastavlja da obara rekorde, kako gledanosti, tako i zarade.

Prema izveštajima do kojih su došle švedske novine Expressen, Felix Kjellberg (pravo ime PewDiePie-a) i njegova kompanija koja se zove PewDiePie Productions je u 2014-oj zaradili su 7.45 miliona dolara.

Prošle godine je objavljeno da youtuber zarađuje oko 4 miliona dolara godišnje, pa je po svemu sudeći PewDiePie uspeo prilično solidno da napreduje u proteklih godinu dana.

Kjellberg inače trenutno ima preko 2300 video klipova na svom kanalu. Prema zvaničnim statistikama YouTube-a u 2014-oj godini je bio najgledanija osoba na ovom video streming servisu sa preko 4.1 milijarde pogleda. PewDiePie na svom kanalu trenutno ima preko 37 miliona pretplatnika.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top