PlayStation 4

Još je rano za određivanje cene Morpheus, Sonijevog VR projekta

Upitan da objavi cenu Project Morpheus VR sistema iz Sonija, predsednik Sony Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) rekao je da je “prerano” o tome govorite. Shuhei Yoshida je takođe naveo da Soni mora da sredi još nekoliko “sitnica” pre nego što bude spreman da objavi finalnu cenu. Kako će se Morpheus pojaviti naredne godine, ove neće govoriti o njegovoj ceni, baš kao što je cena PS4 konzole saopštena tek u godini kada je PlayStation 4 zapravo lansiran, odnosno pet meseci pre lansiranja.

Yoshida takođe kaže da oni ne čekaju Oculus da saopšti njihovu cenu da bi oni rekli svoju, već da jednostavno još uvek moraju da porade na samom proizvodu. Morpheus bi, po nekim najavama, trebalo da se pojavi u prvoj polovini 2016 godine i Soni je već rekao da će uređaj koštati “nekoliko stotina dolara”.

Da podsetimo, iz kompanije Oculus su nedavno potvrdili da će za “pravo Oculus Rift iskustvo” biti potrebno negde oko 1500 dolara za optimalni PC i naravno sam Oculus VR uređaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top