PC

Sjajna strategija Galactic Civilization 3 dobija paket mapa i podršku za modove

Galactic Civilization 3

4X svemirska strateška igra, Galactic Civilization 3, obogaćena je sa čak 8 novih mapa u okviru DLC paketa koji se pojavio na zvaničnoj stranici. Mape su različitih veličina pa ima onih koje odgovaraju 1 na 1 okršajima, ali i velikih prostranstava namenjenih za 9 na 9 mečeve, jedne od najinteresantnijih ali i najkonfuznijih za gledanje. Posebno interesantno je i to što se pojavio i paket za samostalno kreiranje modova odnosno mapa, a sve to je stiglo uz 1.1 zakrpu za Galactic Civilization 3. U ovom patchu ubačena je i podrška za Steam Workshop, potom dve nove težine igranja, UI poboljšanja i ostalo.

Steam Workshop integracija izuzetno je važna za sve koji bi da podele svoje kreacije sa drugima, što je sada znatno olakšano, pa je već preko 400 svemirskih brodova našlo svoje mesto u “radionici”, odakle ih mogu preuzeti ostali igrači.  Zanima vas još detalja? OVDE se sve nalazi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top