PC

Sve Bohemia igre za malo para

arma 3

Evo prilike da povoljno nabavite većinu Bohemia Interactive video igara za malo novca i to kroz novi Humble Bundle. Ovako ide podela:

– Ukoliko platite “koliko želite” dobijate ARma 2, Take on Helicopters, UFO: Afterlight, Alpha Prime, Arma: Gold Edition, Fish Fillets 2 i još nekoliko neotkrivenih igara.

– Ukoliko platite preko prosečne cene, što je trenutno skromnih 4,65 dolara, dobijate ARma Tactics, ARma 2: Operation Arrowhead, Arma 2: British Armed Forces, Arma 2: Private Military Company i Arma 2: DayZ mod i još nekoliko za sada neotkrivenih igara.

– Ukoliko se isprsite za više od 20 dolara, dobijate Take on Mars (Early Access) i još jednu za sada neotkrivenu igru.

– A ukoliko platite 100 ili više dolara dobijate sve do sada objavljene Bohemia Interactive igre.

Svakako dobar dil za svakog ljubitelja bilo koje od ovih igara u slučaju da ih nema u kolekciji. Inače, ukoliko bismo se bavili teorijama zavere i spekulacijama, tajming za ovu rasprodaju kao i činjenica da postoje paketi sa svim Bohemia igrama dolazi u čudno vreme kada ovaj izdavač kuburi sa brojem igrača u DayZ i izgleda da tom, jednom od ključnih naslova iz portfolija, ne ide baš najbolje. Nadamo se da ovo ne znači i “restruktuiranje” Bohemije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top