PC

Finalni cover za Metal Gear Solid V. Ime Hidea Kojime i definitivno uklonjeno

Konami i Hideo Kojima su u ozbiljnom sukobu, to već znaju svi koji prate game industriju. Čeka se samo trenutak da prvog septembra izađe Metal Gear Solid V i to će biti definitivni kraj saradnje između njih.

Kojima će ostati vezan za projekat sve do njegovog izlaska ali je zato Konami odavno počeo da uklanja njegovo ime i ime njegovog tima gde god se ono pojavljuje. Sada je pred nama i finalni izgled covera igre sa koga je takođe uklonjeno legendarno “A Hideo Kojima game” kao i logo Kojima Productions-a.

Pogledajte kako je izgledaju stari i novi cover:

1 2

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top