Vesti

Harada: Tekken x Street Fighter je dosta odmakao u developmentu

Ljubitelji borilačkih igara se verovatno sećaju trenutka kada je 2010-e najavljena saradnja između velikana ovog zanra kompanija Capcom i Namco Bandai, koja je trebalo da izrodi dve igre, Street Fighter x Tekken na kojoj će raditi Capcom, kao  i naslov Tekken x Street Fighter koji je trebalo da napravi Namco Bandai.

Street Fighter x Tekken je lansiran 2012-e i igra je zabeležila solidan uspeh. Capcom je svoj deo posla odradio prilično brzo i uspešno. A šta je sa Namcom? Osim par slika likova, ovaj naslov je u potpunosti pao u zaborav i nestao sa svačijeg radara. Međutim, prvi čovek Tekken serijala Katsuhiro Harada se sada konačno oglasio sa informacijama u vezi ovog projekta a one glase – razvoj igre odlično napreduje i on je u poznim fazama.

Kako kaže Harada, odavno znaju koji će sve likovi biti u igri, poligonski modeli su gotovi kao i pokreti, animacije i sitem borbe. On međutim kaže da i dalje razmišljaju kada bi bio najbolji trenutak da se ova igra objavi, naročito uzimajući u obzir činjenicu da oba serijala uskoro ulaze u novu generaciju sa Street Fighter 5 i Tekken 7 naslovima koji će se uskoro pojaviti.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo. Bez obzira na to što Harada pokušava da nas ubedi da je sve uredu sa Tekken x Street Fighter, činjenica je da je prošlo 5 godina od najave igre i od tada apsolutno ništa o njoj nismo dodatno saznali.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top