PlayStation 4

Kingdom Hearts 3 neće imati “Quick Time events”

Kingdom Hearts 3

Znate ono kada krene borba likova u nekoj igri i onda se brzo pojavljuju sličice/ikonice dugmića koje morate da što brže pritisnete kako biste uspešno zadali udarac ili odbili protivnički? E pa toga neće biti u Kingdom Hearts 3 RPGu, objavio je Square Enix. U razgovoru za Dengeki Magazine, Tetsuya Nomura je rekao da Quick Time Events odnosno QTA (poznatiji i kao “Reaction Commands u samom Kingdom Hearts) neće biti prisutni u KH3.

Igrači koji (ni)su voleli Kingdom Hearts 2 kao jedan od glavnih nedostataka naveli su upravo QTE i preveliki broj ovih operacija. Iako QTE neće biti prisutan, gejmeri će i dalje morati da imaju dobre reflekse kako bi prešli određene delove igre. Inače, za one koji nisu upoznati, Kingdom Hearts je simpatična RPG igra koja je nastala kao plod saradnje Square Enix i Diznija, pa se u igri pojavljuju ne samo likovi iz Final Fantasy i The World Ends With You, već i mnogobrojni popularni Diznijevi junaci.

Treći deo igre izlazi za PlayStation 4 i Xbox One, mada Nomura kao i kompletan Square Enix i dalje nisu objavili precizan datum.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top