PC

Epic Cards Battle tvorci nude nagrade za Steam review

Epic Cards Game

Tvorci igre Epic Cards Battle, MomoStorm Entertainment, izazvali su komešanje u Steam komuni kada su odlučili da nagrade svakoga ko napiše review za igru na Steamu sa monetom iz igre. U slučaju da napišete review i pošaljete screenshot, dobićete 20 dijamanata, a dodatnih 10 dijamanata (u igri naravno) dobijate u slučaju da napišete review duži od 100 reči.

Igra je inače originalno napravljena za mobilnu platformu, gde ovaj vid nagrada nije stran, bez obzira koliko bio “neobičan”, ali se sada preneo i na Steam tržište. MomoStorm je inače naglasio i da nagrada ide svima koji napišu review, bez obzira da li je on dobar ili loš, ali ni ovo nije bilo dovoljno Steam komuni koja je ovu objavu dočekala sa ne baš lepim emocijama, pa Epic Cards Battle trenutno dobija dosta loše ocene.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top