Vesti

Uvezanost Xbox One i Windows 10 – Strimujte igre sa XOne na W10

xbox one windows 10

Samo nekoliko dana (desetak) nas deli od lansiranja Windows 10, novog operativnog sistema iz Microsoft familije, a već dugo znamo da će Xbox One i Windows 10 posedovati specijalni vid integracije. Upravo jedan od tih, streamovanje igara sa Xbox One na Windows 10 PC ili tablet, omogućen je od danas! Streamovanje više nije “preview” i sada se može koristiti u “punom sjaju” i na PC računaru. Na Xbox One konzoli idite na Settings, Preferences, Allow Game streaming to other devices i potom instalirajte najnoviju verziju Xbox aplikacije za Windows 10 PC ili tablet.

Potom u toj aplikaciji idite na Connect – Add a device iz menija, povežite Xbox 360 ili Xbox One kontroler na svoj PC, iz opcije “Recently Played” odaberite Xbox One igru i kliknit ena “Play from Console”. I to je to.

Takođe, unapređena je i Xbox aplikacija za PC i Tablete pa sada poseduje grupnu chat opciju, “My Games” koji prikuplja sve igre koje imate na računaru (bez obzira da li su Xbox ili PC i da li su iz Windows Store ili nisu) i pravi njihovu listu, nešto poput Steama.

Unapređen je i Home ekran a promene je doživeo i Profil, potom deljenje sadržaja sa prijatlejima, Xbox avatari i mnogo toga drugog.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top