PC

Street Fighter V – novi borci i dodaci

Street Fighter 5

Capcom je odlučio da promeni način na koji je omogućavao igračima da kupe nove likove i na drugi način unapređuju svoje igračko iskustvo u Street Fighter IV i da u petici primeni koncept koji već odavno primenjuju mnogi drugi izdavači. Naime, igra vas više neće forsirati da izdvajate novac za DLC pakete i dodatke što dodatno utiče na vaše iskustvo igranja i smanjuje vam “manevarski prostor” – jednostavno, igrač koji nije želeo da plati bio je u lošijem položaju od onog koji je plaćao, što ne bi trebalo da bude slučaj.

Sa druge strane, počevši sa Street Fighter V, Capcom menja ovaj proces i ubacuje dobar stari sistem sa dve monete. “Borbeni novac” je novac koji dobijate aktivnim igranjem i tučom, a “Zenny” je novac koji kupujete pravim novcem. Obe monete omogućavaju vam da kasnije kupujete nove igrače i dodatke, s tim što, naravno, novac iz borbe osvajate znatno teže i potrebna je veća količina za kupovinu, dok Zenny dovodi do toga da trenutno možete da pazarite željeno.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top