PlayStation 4

FIFA po prvi put ima žensko lice na pakovanju

FIFA 16

Po prvi put od kada je franišiza ustanovljena, a tome ima više od 15 godina, naslovnu stranu odnosno pakovanje igre FIFA 16 krasiće i žensko lice. Sećate se, EA je pre nekoliko meseci najavila da će upravo ženski timovi biti uključeni u ponudu prilikom izbora partije, a sada su otišli korak dalje i finalizirali čitavo prisustvo ženskih timova, postavljajući članove ženskih ekipa na naslovnu stranu.

Tako već dobro poznatom Mesiju koji krasi pakovanje dugi niz godina društvo prave Alex Morgan iz reprezentacije SAD i Christine Sinclair, kapetan reprezentacije Kanade. Sve ovo dolazi kao “šlag na tortu” nakon ovogodišnjeg ženskog svetskog prvenstva u fudbalu koje je pokazalo da se i među ženskim igračima nalazi veliki talenat u ovom, najpopularnijem sportu na svetu.

FIFA 16 izlazi 22. septembra za PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 i PlayStation 3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top