PC

Igrači, spremite se za Windows 10

windows 10

Windows 10 se približava, a sa njim rastu i pitanja igrača kakav će on biti kao podrška najnovijim video igrama. Iz tog razloga, gigant iz Redmonda izdao je listu najvažnijih saveta kako se igrači mogu najbolje pripremiti za Windows 10 i olakšati sebi tranziciju na novi operativni sistem.

1. Windows 10 donosi veliki broj novih funkcija poput Xbox aplikacije koja omogućava povezivanje Xbox One konzole sa računarom, što vam omogućava da igre sa Xbox One igrate na PCju.

2. Windows 10 stiže sa DirectX 12 podrškom, koja donosi do sada neviđenu grafiku u video igrama.

3. Xbox One i Windows 10 dele i zajedničke prijatelje iz oba sistema, donose međuplatformske okršaje za više igrača, omogućava Xbox Game DVR funkciju na PCju i još mnogo toga drugog.

4. Proverite i sistemske zahteve Windows 10 da biste videli da li je vaš sistem kompatibilan.

5. Potpuno nova Windows prodavnica – Donosi u sebi kako najnovije video igre i aplikacije tako i starije naslove, koji su specijalno optimizovani za Windows 10.

6. Xbox One kontroleri na Windows 10 – Da, dobro ste pročitali, Windows 10 donosi podršku kako za Xbox 360 tako i za Xbox One kontrolere koje možete koristiti za igranje na vašem kućnom računaru, pa čak i tablet sistemima sa Windows OS.

Podsetimo još jednom, Microsoft je objavio da će Windows 10 biti besplatan za sve koji ga preuzmu u prvih godinu dana od pojavljivanja, nakon čega će morati da ga kupe.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top