PC

Technomancer stiže tek naredne godine

technomancer

Focus Home Interactive javlja da je njihova igra “Technomancer” postala “The Technomancer” (iako mi ignorišemo tu “značajnu” promenu u naslovu vesti) kao i da će se pojaviti tokom naredne godine, a ne ove, za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Ovaj post apokaliptični RPG postavlja igrača na Mars za vreme “Rata za vodu” gde se glavni junak, tehnomanser, postavlja pred brojne izazove a sve vreme i preispituje samog sebe i tajne sopstvene prošlosti. Tehnomanseri su inače futuristički “čarobnjaci” koji koriste moći bazirane na struji, uz poboljšanja koja im donose implenti.

Uz napredni razvoj likova, dobru priču, tri različita stila borbe, dinamičke dijaloge, promenu priče u skladu sa izborima koje napravite kao glavni lik i mnogo toga drugog, Focus se nada da će The Technomancer biti veliki hit.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top