Mobile

Opera Čarobna Frula u obliku video igre

Magic Flute

LabLike, nezavisni studio iz Poljske odlučio je da kao glavnu inspiraciju za svoju video igru uzme čuvenu Mocartovu operu Čarobna Frula i pritom sarađuje sa Amon Miyamotom, scenskim direktorom koji upravo u Tokijskoj operi radi na prikazivanju čuvenog dela. Ova logička igra za iOS stiže u septembru i postavlja vas u ulogu mladog princa Tamina koji kreće na put kako bi spasao ćerku Kraljice Noći, koja je i sama njega spasila od smrti.

“Slide” gameplay mehanika je način na koji igrate ovaj naslov, a 30 nivoa vas spremno čeka zajedno sa tri igriva karakter aveć u septembru.

Za sada nema puno detalja iz igre ali možemo svi skupa pogledati i poslušati operu u trajanju od tri sata:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top