PC

Mount & Blade prodat u 6 miliona primeraka, nastavak stiže

Mount and blade

TaleWorlds Entertainment javlja da je serijal Mount & Blade do sada prodat u preko 6 miliona primeraka, što je izuzetan uspeh za ovaj tip video igara. Tvorci su inače tokom godina izdali više različitih igara pod istim imenom, ali nijedan nastavak, iako je on najavljen pre više od tri godine i to pod imenom Mount & Blade 2: Bannerlord.

Izgleda da je sada stiglo pravo vreme da Mount & Blade 2 bude najavljen javnosti, tako da dizajneri kažu da će već GamesCom, koji počinje naredne nedelje, biti pravo mesto da svi zainteresovani saznaju više o ovom projektu, dok će igra biti prikazana članovima medija iza zatvorenih vrata.

Ujedno, tada ćemo biti u prilici da vidimo i prve video materijale iz nastavka koji je postavljen u vreme 200 godina pre dešavanja u Warbandu ali naravno nudi brojna unapređenja po pitanju izvođenja i grafike.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top