PC

GOG.com spreman za Windows 10

Windows 10

… i još važnije od toga, sve stare igre koje GOG.com hostuje takođe se mogu igrati. Odnosno, 85% trenutno postojeće baze igara potpuno je kompatibilno sa Windows 10 i rade bez ikakvog uticaja na performanse, grafičke promene, bagove i slično.

Naravno, GOG nastavlja da radi na ostalih 15% i pokuša da ih što pre učini igrivim i na Windows 10 platformi, ali kako navode nekada problem često nije do njih. Ujedno, pošto GOG ne može baš sam da proveri celu bazu igara (ili ne žele), ostavili su opciju korisnicima da putem specijalnog dugmeta prijave ako neka igra ne radi sa novim OS-om. Takođe, ako neko kupi igru da bi je igrao na Windows 10 a ona ne radi, može da iskoristi 30 dana rok da vrati naslov a njemu će biti vraćen novac.

GOG na kraju najave ističe da je Win10 nov sistem i da će biti potrebno vreme da ga oni u potpunosti ispitaju po pitanju kompatibilnosti sa naslovima koje imaju u bazi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top