PC

Stigli i Swindle i Kyn

Swindle

Možda nisu baš igre sličnog tipa, ali da ne bismo razdvajali vesti, donosimo u jednoj informaciju o dve zanimljive igre koje bi trebalo da probate. Prva nosi naziv The Swindle i predstavlja  koju potpisuje Dan Marshall odnosno njegov studio Size Five Games. Igra je stimpank akciona platforma koja se pojavila za Windows, OS X, PS3, PS4, PS Vitu kao i Xbox One i WiiU (poslednje dve stižu 31. jula). Naslov vas postavlja u ulogu hakera-lopova koji bi trebalo da ukrade što više dragocenosti i da ne bude uhvaćen.

Za sve to vreme unapređujete svog lika, dobijate nova oružja i slično. Kvaka? Imate samo 100 dana da ukradete što više, nakon čega će vlast ugraditi specijalne sisteme zaštite. 100 dana zapravo predstavlja 100 života što znači da ovu igru ne možete igrati u nedogled.

STEAM STRANICA.

Druga zanimljiva igra je Kyn, vikinška akciona RPG igra koju potpisuje Tangrin Entertainment. Igra je neko vreme bila u early access fazi, nakon čega je sada konačno izdata. Šest vikinga se nalazi u misiji da odbije sve napade čudovišta koji su došli u njihov ledom okovani svet. Igra je teška, taktička i uzima inspiraciju iz Baldur’s Gate i Icewind Dale, pa znate šta od nje možete da očekujete.

Neprijatelji su jaki, ne postoji mogućnost da igru pauzirate (samo da dodatno usporite vreme dok gledate inventar) a zdravlja će vam uvek manjkati.

STEAM STRANICA.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top