PC

Battletech najavljen

Battletech

Harebrained Schemes najavljuje Battletech, novu PC borbenu igru sa mekovima u prvom planu koju pravi ekipa koja stoji iza solidnog Shadowrun Returns naslova. Jordan Weisman, originalni kreator BattleTecha i MechWarriora pomagaće ekipi, a Kickstarter kampanja je planirana za jesen.

Na zvaničnom sajtu za sada možete pronaći nekoliko osnovnih informacija i grafičkih materijala, a dizajneri obećavaju otvoreni RPG sistem napredovanja u svetu budućnosti koji je ogrezao u korupciju i dominaciju vlada širom sveta i velikih korporacija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top