PC

EA finansije i zanimljivi podaci

Electronic Arts prijavljuje rezultate svoje fiskalne 2016 godine a ujedno voli i malo da se pohvali, pa to nije loš način da i mi vidimo šta to EA ima da istakne. Recimo, kažu da su na E3 sajmu osvojili čak 132 nagrade među kojima su četiri Game Critic nagrade za Battlefront (Best Action Game, Best Online Multiplayer), Need for Speed za Best Racing i FIFA 16 za Best Sports.

53 miliona puta su ljudi pregledali trejlere, stream i video iz EA igara a igrači Battlefield 4 i Battlefield Hardline odigrali su zajedno više od 170 miliona sati. Preko 16 miliona mečeva odigrano je u prvom kvartalu fiskalne 2016 za EA.

Ujedno, prihod od 693 miliona dolara preskočio je planirani od 640 miliona a EA je iznova kupila svoje deonice i to 2,2 miliona istih u vrednosti od 132 miliona dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top