Mobile

Evropska komisija predlaže iste cene za digitalnu robu u zemljama EU

Evropska komisija je iznela predlog “Digital Single Market” koji bi trebalo da objedini cene za digitalnu robu, naravno uključujući i igre, na celoj teritoriji EU.

Ova inicijativa bi trebalo da donese istovetne cene za igre u svim zemljama članicama na servisima digitalne distribucije kao što su Steam ili PlayStation network. Prema njihovim rečima, ovo bi trebalo da ojača tržište digitalne distribucije na teritoriji EU.

Ostaje nam da vidimo da li će ovaj predlog biti usvojen. Do sada su se cene igara u Evropi razlikovale od regiona do regiona.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top