PC

Novi Need for Speed igriv ove nedelje na Gamecom-u

Razvojni tim Ghost Games koji stoji iza predstojećeg Need for Speed naslova, saopštio je da će igra biti prisutna na predstojećem Gamescom sajmu u Kelnu po prvi put u igrivoj formi.

Posetioci sajma će bitu u prilici da oprobaju 5 automobila iz igre kao i da učestvuju u nekoliko eventova koji nas čekaju u ovom naslovu. Osim ovoga, dostupan će biti i sistem customizacije vozila za koji developeri obećavaju da će biti jedan od udarnih elemenata novog NFS-a.

EA će igru prezentovati i na svojoj zvaničnoj Gamescom konferenaciji koja će biti održana ove srede u 9 i 30 po našem vremenu.

Need for Speed izlazi 3 novembra ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top