PC

Stiže i Resident Evil 2 HD rimejk

Resident Evil 2

Resident Evil Facebook stranica je dom novom statusu koji na svojevrsni način najavljuje Resident Evil 2 HD rimejk. U polu šaljivom tonu navodi se da je odmah nakon “Resident Evil HD rimejk projekta, šefu odnet plan za razvoj RE2 Projekta”.

Kao što je poznato, Resident Evil 2 se odavno pojavio, pa je u ovom slučaju u pitanju rimejk, a ovakva odluka ni ne čudi jer je Capcom, iako bez originalnih i novih ideja, uspeo da zabeleži solidne uspehe u finansijskom smislu, pre svega zbog pomenutih rimejka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top