PC

GamesCom 2015 – uživo na PLAY! sajtu

gamescom2015 play

Kažu da će GamesCom ove godine biti slabiji nego prethodnih, zbog toga što je jako blizu E3 sajmu (E3 je održan nedelju dana kasnije a GamesCom nedelju dana ranije nego inače). Već sada je organizator najavio da se naredne godine popularni sajam vraća u stare datumske okvire, tako da izdavači mogu malo da odahnu. Ipak, videćemo kako će to sve proći ove i koliko će zapravo toga novog kuće imati da prikažu.

Naši fotoaparati, kamere, laptopovi i dodatna oprema su spremne, a vi budite sa nama u narednim danima jer ćemo vam, kao i svake godine do sada, donositi sveže izveštaje sa lica mesta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top