PC

World of Warcraft gubi broj pretplatnika. Trenutno na 5.6 miliona

Activision Blizzard je u poslednjem finansijskom izveštaju poslovanja kompanije saopštio da je broj pretplatnika za World of Warcraft spao na 5.6 miliona.

Ovo je prilično dramatičan pad broja pretplatnika od čak 1.5 miliona igrača u odnosu na izveštaj iz prošlog kvartala kada je ovaj MMORPG imao 7.1 miliona pretplatnika.

Broj igrača World of Warcraft opada poslednjih godina, ali je skok zabeležen kada je Blizzard prošlog novembra izdao Warlords of Draenor ekspanziju koja je istog dana prodata u preko 3 miliona primeraka i broj pretplatnika tog meseca podigla na preko 10 miliona.

Inače, očekuje se da će sutra na Gamescom sajmu u Kelnu Blizzard Entertainment najaviti novu ekspanziju za World of Warcraft.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top