PlayStation 3

Gamescom 2015 prvi utisci: Destiny – The Taken King

Znate kako – Destiny je ipak zabavan first person shooter. Šteta što je zapao u probleme zbog nekoliko početničkih grešaka koje je napravio Bungie a koje nikome ni dan danas nisu najjasnije. Igra je imala odličnu početnu ideju, dobar deo nje je i realizovan. Ipak, dosta toga je falilo pa da igra uđe u red legendarnih, a Bungie se svim silama trudi da te stvari ispravi dodacima koje izbacuju.

Najnoviji među njima The Taken King, produbljuje Destiny priču i donosi zanimljive novitete iz ovog univerzuma. Atmosfera je na nivou i misije koje smo imali prilike da odigramo držale su nas na “ivici stolice” zbog konstantno mračne atmosfere, brzih okršaja i kreatura iz pakla koje vas napadaju sa svih strana. Level cap se diže sa 34 na 40.

Naravno, ekspanzija neće biti zanimljiv nikome osim fanovima originala koji i dalje provode vreme na serverima igre, a nama ostaje da se nadamo da će nastavak, ukoliko ga bude, ispraviti taman ono što se igračima nije dopalo.

The Taken King izlazi 15. Septembra

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top