PC

Heroes of the Storm dobija novu mapu i nove likove

Blizzard je otkrio detalje u vezi noviteta koji nas uskoro očekuju u Heroes of the Storm.

Zvanično su potvrđena i predstavljena tri nova heroja. Monk koji nam je poznat iz Diablo 3 i za koga smo već znali da će se pojaviti u igri, ovoga puta je detaljnije prikazan. Radi se o agilnom melee karakteru koji ima i sposobnost lečenja.

Druga dva lika neće biti iz Diablo serijala, što Heroes of the Storm nije imao još od maja meseca. Radi se o Rexxar iz Warcraft univerzuma, koji je ranged tip lika koga prati medved po imenu Misha. Njemu će se pridružiti i Artanis iz Starcraft-a, close-range tip lika sa velikim damage-om. Igrači koji rezervišu svoju kopiju StarCraft II: Legacy of the Void će Artanisa u Heroes of the Storm dobiti besplatno.

Osim novih likova, HotS dobija i novu mapu – Infernal Shrines. Radi se o mapi sa tri linije na kojoj se timovi bore za prevlast za tri shrine-a.

Više detalja očekujemo u petak na još jednoj Blizzardovoj Gamescom preznetaciji a za sada pogledajte novu mapu i Kharazim heroja u akciji:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top