Vesti

77 igara sa X360 koje rade na XOne

Xbox 360

Jedno od iznenađenja sa E3 sajma ove godine bila je najava Microsofta da će aktivirati kompatibilnost između Xbox One i Xbox 360 sistema. To će doneti, pored same mogućnosti da igrate starije igre na novom sistemu i neke dodatne pogodnosti poput Game DVR, Snap, Twitch strimovanja i svega drugog što sa sobom donosi Xbox One a Xbox 360 nije posedovao.

Međutim, neće sve igre biti kompatibilne niti su sve podržane. Sve buduće koje će se pojaviti kroz Xbox mesečni program besplatne distribucije igara dobiće kompatibilnost, dok će stariji naslovi biti podržani u odreenom broju. Koje su igre trenutno podržane? OVAJ link poseduje listu od 77 igara koje su objavljene na različitim resursima kao podržane, pa svakako uzmite sa rezervom, ali je prilična verovatnoća da će se navodi ispostaviti istiniti.

Ima tu finih igara – Halo 3, Halo 4 i još nekoliko, Alan Wake, BioShock, Dark Souls i mnogo drugih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top