Vesti

Još jedan pogled na novi Xbox One korisnički interfejs

Microsoft je još na E3 sajmu ove godine objavio da će uskoro unaprediti korisnički interfejs na Xbox One konzoli. Sada smo na Gamescomu bili u prilici i da vidimo deo novog UI-a.

Za vreme Xbox Live Daily prezentacije koja je emitovana u toku Gamescoma, prikazan je demo za unapređene community opcije u okviru Xbox Live-a. Osim ovoga, na trenutke se vidi i kako će izgledati novi glavni meni.

Sami Xbox Live Daily klipovi su dugački preko sat vremena, pa smo za vas selektovali tačno onaj deo od kog počinje demonstracija novog korisničkog interfejsa. Pogledajte ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top