Vesti

Evo šta nas sve čeka u Super Mario Maker (video)

Nintendo je pripremio video klip u kome nam u sedam minuta detaljno objašnjavaju šta nas to tačno čeka u predstojećoj Wii U igri Super Mario Maker u kojoj ste u mogućnosti da dizajnirate sopstvene Mario nivoe.

Jedna od novih stvari koje smo saznali u klipu je to da igra ima interesantan sistem koji je implementiran kako igračima ne bi u startu bilo previše komplikovano da izađu na kraj sa velikim brojem opcija. Naime ako u toku jednog dana u igri provedete više od pet minuta, sutra vas u njoj čekaju nove opcije za pravljenje nivoa koje će vam biti dostupne. Da bi otključali sve mogućnosti level editora, potrebno je da prođe 9 dana. Na ovaj način nintendovi developeri se nadaju da će igrači postepeno učiti da iskoriste sve opcije koje su im dostupne a da u startu neće izgubiti želju za pravljenjem nivoa zbog kompleksnosti samog editora, koji će na ovaj način tek u roku od 9 dana otključati sve svoje mogućnosti.

Pogledajte video:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top