PlayStation 4

EA uklonio igrača sa NHL 16 pakovanja zbog optužbi za silovanje

Kane NHL 2

EA Sports izdaje novi NHL jako brzo, već 15. septembra, pa je sva prilika da su kutije i naslovne strane već odavno ištampane, ali će taj posao morati da bude urađen ponovo. Naime, Patrick Kane i Jonathan Toews iz Čikago Blackhawks, trenutnih NHL osvajača Stenli kupa, krasili su naslovnu stranu zajedno držeći popularni pehar.

U međuvremenu, pokrenuta je istraga protiv Patrik Kejna zbog navodnog silovanja devojke u svom domu, pa je EA Sports odlučio da Kejna ukloni sa naslovne strane pakovanja igre kao i da ga u potpunosti isključi iz svih drugih aktivnosti povezanih sa NHL 16 naslovom. Tako će na igri biti samo Džonatan, kao što možete da videti ispod.

EA je poslednji put promenio naslovnicu NHL igre 2004 kada je izbačen Dany Heatley i zamenjen sa Joe Sakićem kada je Dany učestvovao u saobraćanoj nesreći u kojoj je poginuo njegov klupski kolega Dan Snyder.

Kane se inače već jednom našao na naslovnoj strani igre, u NHL 10, iako je i nekoliko meseci pre toga bio optužen za krađu i nasrtaj na vozača taksija. Tada je ostao na naslovnoj strani. Kako će proći ovoga puta po pitanju zakona, ostaje da se vidi, jer je trenutno istraga u toku i nikakve optužbe nisu podignute.

NHL 16 2

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top