PlayStation 3

Bungie objašnjava zašto su promenili voice actora za Ghosta

Poznato je da puno igrača nije bilo zadovoljno sa poslom koji je odradio glumac Peter Dinklage koji je pozajmi glas Ghostu u igri Destiny. Međutim malo ko je očekivao da će Bungie odreagovati na način na koji je odreagovao, kada je nedavno objavio da će poznati voice actor Nolan North (Natan Drake iz Uncharted serijala) od sada davati glas Ghostu.

Svi su naravno pomislili da je Bungie odreagovao na kvalitet glasovne glume Dinklage-a i da mu je jednostavno dat otkaz zbog loše obavljenog posla. Međutim izvršni producent iz Bungie-a Mark Noseworthy je u nedavnom intervju izjavio kako se radilo pre svega o problemu sa usklađivanjem rasporeda i dostupnosti glumaca. Prema njegovim rečima “Dinklage je bio vrlo dobar za saradnju ali nam je trenutno potreban neko ko je više dostupan, a Nolan je profesionalac koji se pre svega bavi glasovnom glumom”.

Šta god da je po sredi, ne možemo da kažemo da će nam previše nedostajati dosadašnji glas Ghosta koji je zaista zvučao vrlo nezainteresovano. Bungie sledeću veliku ekspanziju za Destiny pod nazivom The Taken King objavljuje 15. septembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top