PC

Singleplayer kampanja u Battlefrontu odsutna zbog slabog interesovanja

Ko je glavni krivac za to? Vi – igrači! Makar tako kaže Peter Moore, COO iz Electronic Arts. Piter kaže da veoma mali broj ljudi zapravo igra kampanju za jednog igrača u naslovima ovog tipa i da je to pokazalo istraživanje koje je EA sproveo. Naslovi poput Call of Duty, Battlefield pa čak i neki MMO sa dobrom pričom poput Star Wars The Old Republic nisu dovoljno zanimljivi u singleplayer aspektu za gejmere, koji se mahom odmah prebacuju na multiplayer komponentu. To su bar rezultati istraživanja koje je sproveo EA.

Stoga je Battlefront u potpunosti razvijen kao multiplayer naslov. Svi koji ne žele da od starta igraju multiplayer okršaje ipak će imati neki vid singleplayer kampanje, igrajući misije protiv računarski vođenih likova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top