PC

Fanovi napravili 2D akcionu Final Fantasy 7 igru, dostupan besplatni demo

Dugo isčekivani Final Fantasy 7 remake koji je konačno najavljen ove godine na Sony E3 prezentaciji, po svemu sudeći neće skorije biti dostupan pošto je igra još uvek u ranoj fazi razvoja. Međutim ako ste po svaku cenu željni novog Final Fantasy 7 materijala, fanovi su otpočeli interesantan 2D projekat sa Final Fantasy 7 temom.

Igra se zove Final Fantasy 7: Re-imagined. Radi se o klasičnoj skrolujućoj 2D beat-em-up igri. Vi igrate ili sa Cloudom ili Tifom a tu je i opcija co-op igranja sa prijateljem. Iz razvojnog tima koji je inače sastavljen od fanova kažu kako su im igre kao što su  Dungeons and Dragons: Chronicles of Mystara i Streets of Rage bile glavna inspiracija.

Naravno, pošto se radi o franšizi koju Square Enix vrlo pažljivo čuva, ova igra je potpuno besplatna i razvojni tim na njoj ne sme zarađivati novac, mada je i kao takav ovaj projekat i dalje ugrožen i postoji mogućnost da će Square Enix u jednom trenutku odreagovati i zatražiti ukidanje projekta.

Igra deluje obećavajuće. Za sada je dostupan samo jedan nivo koji možete odigrati u svom browseru ili ga preuzeti i pokrenuti na svojoj PC mašini. O svemu se možete informisati na zvaničnom sajtu. Pogledajte igru u akciji:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top