PS Vita

Dva nova PS Vita bandla stižu na evropsko tržište

Sony je najavio dva nova zvanična PlayStation Vita Mega Pack bandla za Evropsko tržište.

PS Vita Hits Mega Pack uključuje četiri ekskluzivna Vita naslova – Uncharted: Golden Abyss, Tearaway, LittleBigPlanet i When Viking Attack.

Drugi bandl je posvećen LEGO igrama i u njemu se nalaze nalslovi: LEGO Batman 3: Beyond Gotham, The LEGO Movie Videogame i LEGO The Hobbit.

U oba pakovanja se nalazi memorijska kartica od 8 GB, kao i vaučer sa kodovima za gore pomenute igre. Naravno, radi se o PS Vita slim modelu konzole. Cena pakovanja je 199 evra. Prvi bandl sa ekskluzivnim Vita igrama će biti dostupan početkom septembra dok LEGO stiže u oktobru.

VitaMegaHitsBundle VitaMegaHitsBundle-LEGO

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top