PC

Street Fighter 5 Beta ponovo aktivna danas i sutra na PS4

Capcom je odjavio da će nakon prilično neuspešnog prvog javnog beta testa za Street Fighter 5, koji je bio praćen gomilom tehničkim problemima, beta ponovo biti dostupna u Evropi danas i sutra u periodu između 17h i ponoći.

Ovo testiranje je odvojeno od planiranong petodnevnog globalnog testa. Radi se o “drugom pokušaju” regionalnog testiranja. Ako ste već preuzeli beta klijent prošlog puta, dovoljno će biti da samo instalirate patch koji će se danas pojaviti.

Street Fighter 5 inače ima mart 2016 kao zakazani datum izlaska. Igra će se pojaviti za PlayStation 4 i za PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top